Sihanoukville- bileitä aamuun asti

“No eihän täällä Sihanoukvillessä nyt hirveesti oo tekemistä muuten kuin juhlia aamuun asti”, varoitteli opiskeluaikojen kaverini heti ensimmäiseksi, kun kysyin mitä täällä kannattaa tehdä. Tämä tuli hyvin äkkiä selväksi heti saavuttuani Sihanoukvilleen, mutta antakaa mun nyt nukkuu kunnolla edes yksi yö! 😀

Löydettiin apinoita tienvarresta skootteriajelulla.

Onneksi keksittiin kyllä muutakin tekemistä ja yhden lepopäivän jälkeen vuokrasin skootterin pariksi päiväksi. Vuokratessamme skootteria vuokrafirmasta varoitettiin törmäämästä poliiseihin. Vaikka kaikki olisi kunnossa, he keksivät kyllä syyn sakottaa ja summa riippuu aivan pärstäkertoimesta. Meidän oli kuitenkin päästävä liikenneympyrään, missä on poliisi aina kytiksellä kiusaamassa viattomia turisteja, ja siellähän ne oli nytkin! Jäimme odottelemaan tien varteen vähän ennen liikenneympyrää ja heti poliisin poistuessa hetkeksi toisella puolelle tietä hursitelimme vauhdilla liikenneympyrän ohi. Mutta vihdoinkin pääsin tekemään sitä mitä rakastan hirmuisesti eli ajamaan skootterilla tukka hulmuten rantateitä pitkin <3

Piti kokeilla tääkin.

Kolmantena päivänä sain selvitä skootterin kanssa keskenäni ilman opasta, mutta onneksi kaikki meni hyvin ja tiesin jo kaikki poliisittomat kiertoreitit! Suuntasin skootterini kohti Otres beachiä hengatakseni päivän rannalla. Rantapäivän jälkeen olin suuntaamassa kohti ajopeliäni kun se iski, nimittäin hirmuinen halu mennä hierontaan! Onneksi näitä hierontapaikkoja oli koko ranta pullollaan ja sainkin katsella auringonlaskua hierontapöydällä paikallisen leidin hieroessa löhöilystä kipeytyneitä lihaksiani! 😀 Illalla suuntasimme kasinolle pelaamaan ja viettämään rauhallista iltaa….! “Pitäisikö vetää löysät pois huomisia viidakkobileitä varten?” Ja siitähän se sitten lähti: viinaämpäreitä, teknomusiikkia ja baaritiskillä tanssimista aamuun asti!

Otres beach

Ja sitten se koitti nimittäin keskiviikko eli viidakkobileet olisi illalla. Ennen juhlia jouduin käymään pienen keskustelun itseni kanssa: pystynkö tähän toisen päivän putkeen ja olenko jo liian vanha viidakkoreiveihin! No en ole, eikun vaan drinkkiä naamaan ja menoks! Nämä viidakkobileet olivat siis nimensä mukaisesti keskellä ei mitään viidakossa, musiikkina soisi tiukka tekno, juhlat loppuisivat seuraavana aamuna kymmeneltä ja jatkobileet olisivat Otres beachillä. Ihan noin kovaan suoritukseen en pystynyt, joten suuntasimme nukkumaan auringon noustessa kuuden aikaan. Taputin kuitenkin itseäni olkapäälle hyvästä suorituksesta, vaikka ei tappiin asti mentykään! Mutta kaiken kaikkiaan aivan loistava ilta ja loistavat bileet. Todennäköisesti en tule tuollaisia enää ikinä näkemään.

Tunnelmaa viidakkobileistä

Lisää tunnelmia viidakkobileistä

Viimeinen päivä Sihanoukvillessä menikin odotetusti lepäillessä. Kävimme kuitenkin paikallisessa elokuvateatterissa, mikä tarkoitti omaa huonetta isolla telkkarilla ja löhöilytuoleilla. Sai valita mitä haluaa katsoa ja paikkaan pystyi tilamaan myös pitsaa ja muuta mättöä. Mahtava lopetus krapulaisen päivään!

Nyt saavuin juuri uudelle saarelle, Koh Rongille. Uudet seikkailut siis odottavat! Toivottavasti wifi toimii edes hieman.

3 vastausta artikkeliin ”Sihanoukville- bileitä aamuun asti

 1. allisapp

  Koh Rongilla ollessa kannattaa siirtyä rantaa pitkin muutama kilometri eteenpäin, sillä laitureiden luo lasketaan kaikki jätökset. 😀 Kuulin todella monelta asukkaalta varoitusta siitä että Koh Rongilla tulehtuu kaikki haavat. Saarella on töissä ainakin kaksi suomalaista, jotka tunnistaa suomalaisiksi heti! Nauti saaresta, itse haluaisin niin kovasti palata sinne, mutta elämäntilanne… :< Nauti!

  PS. Monkey Islandissa (kauimmainen hostelli/ruokapaikka rannalla) oli kokemusten mukaan parhain wifiyhteys, vaikkakin kaikki vaihtoehdot ovat näin suomalaisen silmin erittäin hitaita.

  Vastaa
 2. ritarinmatkassa

  Siis netti tuolla maksaa puhelimeen dollarin/2gb niin en nää syytä etsiä wifejä kyllä. Paikallisen simin saa rongiltakin mistä vaan puljusta, hintaa 3 dollaria ja sitten top up cardeja ostelee siihen. Tavan tallaajalla 2gb riittää viikoksi ja nopeudet on 4g:llä erittäin loistavat ja luotettavat. Ja kannattaa se smart laittaa, vaikka metfone on suositumpi. smart on halvempi ja nopeampi internetin kanssa, rongilla ei metfone mulla edes toiminut.

  Vastaa
 3. ritarinmatkassa

  Btw, ihana lukee kambotsasta näin ajankohtasta juttua, kaipuu on kova noille mestoille. Jotenkin se tekemisen vapaus ja ihmisten avoimuus, kreisit bileet ja muu jättää pysyviä jälkiä ihmiseen, nauti rongista, mulle se oli paikkana lähimpänä paratiisia missä oon ollut. Ja sano moikka Benille ja Adamille! 😀

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *