Koh Ta Kiev -Welcome to the paradise!

Tiivistettynä paras paikka missä olen tähän mennessä ikinä käynyt! Täydellistä!

Odotukset olivat korkealla kun vene lipui kohti pientä, Koh Ta Kievin saarella sijaitsevaa, Kactus-majoitusta. Arvostelut olivat huikeat ja paikka kuulosti muutenkin täydelliseltä parin päivän rentoutumiselle: ei wifiä, ei sähköä päivisin ja öisinkin vain pari hassua valoa, muuten mentiin pelkillä kynttilöillä, ei myöskään juoksevaa vettä. Koko saarella oli vain muutama pieni yksinkertainen majapaikka ja rannat olivat melkein autioita, vain muutama vierailija siellä täällä. Odotukset ylittyivät täysin, rakastuin tähän saareen valtavasti!

Saarella ei toiminut internet kenelläkään ja puhelimessa ei ollut kenttiä edes soittamiseen, joten ihmisiin tutustuminen oli jälleen helppoa. Heti saavuttuani saarelle oli jo useita halukkaita jakamaan lounasta kanssani, ainut miinuspuoli saarella oli, että syöminen oli vähän kalliimpaa, joten budettireppureissaajat jakoivat suuria annoksia puoliksi keskenään. Ruoka majapaikassa oli kuitenkin hintansa väärti, sillä ruoka oli loistavaa ja en muista edes milloin olisin saanut viimeksi noin täydellistä ruokaa! Maittavan lounaan jälkeen halusinkin suunnata hetkeksi lepäämään rannalle pitkän yöllisen bussimatkan jälkeen, joten etsin hiljaisen varjopaikan rannalta ja yksinkertaisesti vain nukahdin sinne pariksi tunniksi!

Näkymä majapaikkani baarista oli huikea!

Ilta alkoi jo hämärtää, kun rannalla löhöilyn jälkeen oli tarve saada hiekka pois iholta. Tuntui ihan uskomattoman hauskalta mennä pieneen bambumajaan hämärässä, pelkästään yksi kynttilä valaisemassa, ja pestä itsensä ämpärisellä kylmää vettä. Mutta jostain syystä juuri silloin tuli tunne, että olen elossa ja nautin tästäkin hetkestä! Muutaman oluen ja illallisen jälkeen suuntasin ajoissa nukkumaan dormiini, joka oli keskellä viidakkoa sijaisteva puumaja, missä oli noin kymmenen petiä. Käytännössä nukuimme ulkona katto ja hyttysverkot suojanamme, mutta aikoihin en ole nukkunut noin hyvin: olin sängyssä ensimmäisenä ja aamulla myös heräsin viimeisenä!

Tämä oli minun petini kolmen päivän ajan saarella ja hyvin nukutti!

Tämä rakennus toimi samalla sekä vessana että “suihkuna”.

Seuraavana päivänä koittikin jo paljon hehkutetut Kactuksen 1-vuotissyntymäpäivät. Saarelle odotettiin paljon juhlijoita ja he olivatkin järjestäneet ilmaisia kuljetuksia saarelle sekä ilmaisia riippumattoja halukkaille, sillä juhlijoiden lautta takaisin lähtisi vasta aamulla kahdeksalta. Minullekin oli jo etukäteen laitettu sähköpostia, että jos en halua juhlia heidän kanssaan aamuun asti, voin vielä muuttaa varaustani. Tyhmä kysymys, tottakai minä olin valmis juhlimaan aamuun asti! Illalla tarjolla oli meksikolainen buffet, paikallista livemusiikkia, tulishow ja ilotulituksia. Jollain tavalla oli myös suloista, kun jouduimme jo ennen menoani saarelle sopimaan tutustumani tyypin kanssa, joka halusi tulla myös juhlimaan saarelle, että näkisimme auringon laskiessa jossain kohdin rantaa, sen tarkemmin ei ollut mahdollista sopia! Löysimme kuitenkin toisemme rannalta ja juhlimme aamuun asti yhdessä kaikkien muiden uusien tuttavuuksieni kanssa.

Viimeisenä päivänä saarella annoin itselleni luvan vain löhötä, sillä olin kiertäny jo saarella kahden nuoren saksalaisen tytön kanssa ja käynyt myös katsomassa auringonnousun toisella puolella saarta, joten paljon muutakaan tekemistä saarella ei ollut. Oli lupa vain ottaa rennosti! Lautan suunnatessa pois unelmalliselta saareltani, oloni tuntui haikealta. Haluan tulla tänne vielä uudelleen ja toivon, että se pysyisi yhtä ihanana ja yksinkertaisena ikuisesti! Kuitenkin uudet seikkailut odottavat Sihanoukvillessä, missä näen vanhan kaverini opiskeluajoilta. Luvassa olisi ainakin viidakkobileet, WUHUUU!

Auringonnousu Koh Ta Kievillä

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Koh Ta Kiev -Welcome to the paradise!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *