Lähtötunnelmia

Huomenta Helsinki-Vantaan Lentokentältä!

Lähtö lähenee ja jännitys kasvaa..

Sanotaan, että pitää lähteä kauas nähdäkseen lähelle. NO minä en kerennyt aloittaa edes matkaani kauas kuin tuntui että näen liian lähelle ja liian hyvin. Viimeiset hitaat aamut otuksen (koirani) kanssa kun se aamulla venytteli vieressäni ja köllähti kainaloon kupsutettavaksi. Tärkeä hetki ja nautin siitä erityisen paljon, pitkään ja hartaasti viimeisen viikon aamut ennen lähtöä. Erityisen vaikeaksi lähdön tekeekin juuri otus. Kaikille muille pystyn kertomaan kuinka paljon rakastan ja ikävöin ja että tulen kyllä takaisin, mutta kuka kertoisi sen tälle maailman rakkaimmalle ja tärkeimmälle otukselle. Helpotusta ikävääni tuo se, etten olisi voinut jättää sitä parempaan paikkaan ja se tulee olemaan siellä onnellinen ja hemmoteltu tuttujen ihmisten ympäröimänä.

Viimeisellä viikolla ennen lähtöä mummin tekemä makaronilaatikko maistui taivaalliselta ja juttutuokiota mummin kanssa olisin voinut jatkaa loputtomiin. Näin myös entistä selvemmin miten ihania ystäviä ja sukulaisia sekä ihana perhe minulla on sanoessani heippoja ja vuodattaessani muutaman kyyneleen, ikävähän se kaikkia tulee. Erityiskiitos vielä ihanalle kummilleni joka aina minut majoittaa ja pitää ruuissaan, kun tarvitsen yöpaikkaa ennen lentoani.

Kaiken murehtimisen keskellä eilen se bussissa iski: ilo ja pieni kutkuttava jännitys vatsanpohjassa sillä tästä se alkaa, minun unelmien matka alkaa NYT!

2 vastausta artikkeliin ”Lähtötunnelmia

 1. viltsuvilperi

  Moikka! Ei tunneta tai mitään, mutta tuli Pallontallaajissa vastaan tämä sun blogi ja jään mielenkiinnolla seuraamaan. Toivottavasti jaksat kirjoitella reissun päältä, olisi mielenkiintoista seurata sun reissua, itsellä kun on haaveissa samantyylinen “irtiotto” lähitulevaisuudessa ja suuntakin on todennäköisesti sama. Hyvää reissun alkua! -Ville

  Vastaa
  1. Marinkku Artikkelin kirjoittaja

   Moi! Ja kiitokset! Tarkoitus olisi kirjoitella koko reissun ajan kuulumisia ja toivottavasti ne rohkaisisi sinunkin irtiottoa 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *